Powered by Blogger.
RSS

Malas Tahap Gaban

Apesal semua tahap keterlampauan mesti di sama level kan dengan gaban?! Bosan macam gaban, benci tahap gaban, suka tahap gaban... *jawapan sila fikir sendiri*


Sebenarnya saya cuma nak bagitau yang saya dijangkiti virus malas mengupdate blog 2, 3 ari ni.... dah draft dah... tapi banyak lagi nak touch up sana sini.... Jadinye... masih tak leh nak post lg ape2 entri yg dah draft tu....


Ade gmbr yang nk masukkan sekali, tp masih dlm phone....tu yg xleh nk touch up tu.... Memang.... nak transfer gambar dr phone ke laptop pun sy malas...memang tahap gaban la
malasnye tu kan..... Sebab terlampau banyak sy mention pasal gaban kat sini, meh sy buh gambar gaban 1 supaya yg tak tau camner rupa gaban boleh tau....

Diperkenalkan......... Incik GABAN... ;p


Mesti kamu2 tertanya2 ape kaitan gambar yg kat gambar ni dengan malas yang melampau sy tu kan...isk2 nyanyuk sungguh....kan saya dah bitau awal2 tadi.... haa... msti mata dah ker perenggan awal td kan... ha jumpa tak ape sy tulis?!
*jawapan sila fikir sendiri*....yes! pandai pon...jd jgn tanya lagi....







-gambar sumber google-

Okay, mari kite sambung lagi cerita kemalasan saya.... Kemalasan sy yang melampau ni lebih menjadi apabila sudah 2,3 hari juga sy tidak membaca suratkhabar..... pukul 10 lebih tadi baru sy baca suratkhabar bertarikh 19 April 2011.... tak senonohkan.... Okey, mmg sy ketinggalan....berita dah suam... hee.... abis nak buat camne...sy x mintak pon sindrom malas ni.... Dan sindrom malas sy makin memuncak bila sy tgok jam kat skrin ni dah pukul 12 lebih... oh...katil memanggil2 saya.... tido sy x malas.... Confirm!

Jadi sebelum sy tggl kan kamu2 dgn entri merepek sy yang malas ni..... tengok jek gmbr ni untuk kesimpulan pada entri sy yg agak pjg, tp x sampai tahap berjela lagi.... Tahap kemalasan saya dah sampai tahap macam baby ni la.....



-sumber google-

Untuk itu saya tinggalkan kamu2 melayan gambar baby comel tu.... *sy pon comel jugak*

Untill our next meeting,
Spread your love sayangsss!!



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Hanis Azla said...

oh itulah gaban.. selalu tu main sebut aje.. tp tak tahu rupa... he..he..

Me Nadia said...

Haa... Skrg akak da tau la kn... :) cerita ni seangkatan dgn ultraman...

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

gaban..hohohooh okey...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...