Powered by Blogger.
RSS

Senyum Sampai Telinga.. Korang boleh?!




"Thank you so much for coming back, thanks a lot for always be there for me....
terima kasih kerana tak pergi meninggalkan saya, dan terima kasih kerana sentiasa menghadirkan senyuman dan tawa di bibir saya"
Cewah... poyo giler ayat minah ni... Haha... Ok full stop. Xpayah komen...

Kesimpulannya,
Saya sangat suka hari ini.. :)
Kerana ia memberi memori indah untuk saya catatkan di sini...

Jumaat yang indah untuk dikenang...Tak tahu bagaimana nak dizahirkan...
Kalau setiap kali die bersikap begini... *saya pengsan*...haha

Rasa hilang semua marah, yang konon2 nye nak merajuk pun tak jadi *merajuk la sgt...xde org nk pujuk kami cik nad oiee....*
Betul kata orang, kita hanya merancang...tapi semuanya ALLAH s.w.t yang akan tentukan...
Ajal, maut, jodoh dan pertemuan semua DIA yang punya jawapannya...

erm...hati sgt heppi arini...smpai sy xtau nak post ape...
entri ni sy tulis pun, dgn harapan supaya sy tak akan melupakan hari yang indah ini...
Jadi untuk itu sampai sini dulu..

PS: Buat entri ni sambil senyum samapai ke telinga.. *tipu jek* =p

Apa? Tak faham apa yang cuba sy sampaikan? Saya pun tak faham sebenarnya...hihi...
Tak pe..kamu2 semua xyah kusut2 kan fikiran...Nanti bila suatu masa sy tau camne nk explain hal ni sampai kamu2 sume paham, saya akan post entri lain yek.... dunt worry! So,

Untill our next meeting, Spread Your Love Sayangsss!
xoxo...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Hanih Borhan said...

hah...crush lah tu kan? :p

Me.... Nadia said...

Bkn crush... Sahabat.. a.k.a TTM :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...